Πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό πάνω από τον λόφο της Ακρόπολης για την υποδοχή του νέου έτους, Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ειρήνη, Αγάπη, Υγεία, Χαρά και Ευτυχία για όλο τον κόσμο: Λευτεριά στους όπου γης σκλαβωμένους

Επειδή η Ελλάδα και η Κύπρος εισέρχονται σε μία καινούργια χρονιά, στη διάρκεια της οποίας θα συναντήσουν πολλά εμπόδια, πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα πολύ δύσκολα που έρχονται:

  • Ενώ η Ελλάδα εισέρχεται στην τελική ευθεία και ελπίζει σε έξοδο από τα Μνημόνια και τα Προγράμματα, το πεδίο δεν είναι καθαρό.

Το τελευταίο, ελπίζω, πρόγραμμα, τελειώνει στις 20 Αυγούστου. Απαιτείται σύνεση για να επιτύχουμε τον στόχο. Δεν έχουμε καμία πολυτέλεια αποτυχίας. Διότι ένα νέο Μνημόνιο, έστω και “μίνι”, θα στείλει τη χώρα άλλα δέκα χρόνια πίσω.

  • Στην Κύπρο, οι διεθνείς μεσολαβητές περιμένουν να ολοκληρωθεί η προεδρική εκλογή για να δράσουν.

Είναι από τις περιπτώσεις που λέω “ο Θεός να βάλει το χέρι του”. Η λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας θα καταστήσει την Κύπρο σε …Λίβανο. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται Ειρήνη, Αγάπη, Υγεία, Χαρά και Ευτυχία για όλο τον κόσμο: Λευτεριά στους σκλαβωμένους:

  • Στους σκλαβωμένους των Μνημονίων. 8 χρόνια φτώχειας και εξαθλίωσης. Πρέπει να μπει ένα τέλος. Και,
  • Στους σκλαβωμένους της κατοχής. 43 χρόνια είναι πάρα, μα πάρα, πολλά…

Be the first to comment on "Ειρήνη, Αγάπη, Υγεία, Χαρά και Ευτυχία για όλο τον κόσμο: Λευτεριά στους όπου γης σκλαβωμένους"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*