Η Ρόμα ανακοίνωσε τη συμφωνία με Μανωλά έως το 2022




Η Ρόμα ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία της με τον Κώστα Μανωλά για ανανέωση της τρέχουσας συνεργασίας τους, για τρία ακόμα χρόνια, έως το 2022. Ο Ελληνας διεθνής αμυντικός, ο οποίος είχε συμβόλαιο έως το 2019, θα έχει ετήσιες αποδοχές περισσότερα από τρία εκατ. ευρώ τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, ενώ θα έχει ρήτρα εξαγοράς, ύψους 40 εκατ. ευρώ. Ο Μανωλάς βρίσκεται στην Ρόμα από το 2014 και έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς της άμυνας των «Ρωμαίων».

Οι διαπραγματεύσεις, που άρχισαν από τον Σεπτέμβριο, δεν ήταν καθόλου εύκολες, όπως επισημαίνουν οι Ιταλοί. Όμως σημειώνουν ότι στην Ιταλία γεννήθηκαν οι κόρες του, αυτός και η σύζυγός του είναι καλά και εάν η νέα συμφωνία φτάσει στο τέλος της, τότε, θα έχει  παραμείνει στην πρωτεύουσα για σχεδόν δέκα χρόνια.

Η ιταλική ομάδα έκανε σήμερα γνωστή την υπογραφή νέου συμβολαίου του Έλληνα κεντρικού αμυντικού μέσω σχετικής ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της: «Η Ρόμα είναι χαρούμενη να ανακοινώσει ότι ο Κώστας Μανωλάς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2022. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, γεννηθείς το 1991, αποκτήθηκε από τους τζιαλορόσι το καλοκαίρι του 2014 και με τη φανέλα της Ρόμα έχει αγωνιστεί 144 φορές και έχει πετύχει 4 γκολ».

Δημήτρης Καρακώστας , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: