Η υπόθεση Εurogroup αποκαλύπτει την αναξιοπιστία Αναστασιάδη, λένε οι Οικολόγοι




“Η ιστορία του Eurogroup, που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, μας υπενθυμίζει το κύριο χαρακτηριστικό του απερχόμενου προέδρου που δεν είναι άλλο από την αναξιοπιστία”, λένε οι Οικολόγοι.

“Δεν μπορεί κανένας να τον εμπιστευτεί γιατί δεν ξέρεις ποτέ αν σου λέει όλη την αλήθειά
Ο κ. Αναστασιάδης συνειδητά εξαπάτησε την Βουλή και τον κυπριακό λαό, όταν την επομένη της συνεδρίασης του Eurogroup, έφερε την πρόταση για το “1ο κούρεμα” που περιλάμβανε και τις καταθέσεις κάτω των 100.000, για τις οποίες το ίδιο το Eurogroup είχε αποφασίσει πως πρέπει να προστατευτούν, μόλις μία μέρα πριν.

Κανείς σώφρων άνθρωπος μπορεί να πιστέψει ότι η Ευρώπη θα ζητούσε κάτι τόσο άδικο αλλά και ενάντια στις δικές της αποφάσεις και θα “παρανομούσε”. Και όμως ο κ. Αναστασιάδης έριξε το φταίξιμο στο Eurogroup για να αποφύγει τις δικές του ευθύνες όταν θυσίαζε το λαό του για να σώσει το τραπεζικό σύστημα.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να επισφραγίσει την κοινή αντίληψη της αναξιοπιστίας του απερχόμενου Προέδρου και του περίγυρου του, που ακόμη και σήμερα αναφέρονται σε αυτή την παράνομη πρόταση, ως τάχα σωτηρία για το κυπριακό τραπεζικό σύστημα.

Από όλη αυτή την ιστορία ένα είναι το συμπέρασμα, κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον Νίκο Αναστασιάδη”, καταλήγουν.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 17/12/2017 15:14

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: