Για πόλεμο λάσπης κατά Νικόλα κάνει λόγο το εκλογικό του επιτελείο: Δείχνει Αναστασιάδη




“Έχει ξεπεράσει κάθε όριο η προσπάθεια να πληγεί η προεκλογική εκστρατεία του Νικόλα Παπαδόπουλου”, αναφέρει σε απάντηση-ανακοίνωση, το επιτελείο του υποψηφίου προέδρου.

“Ανακριβή δημοσιεύματα, ψεύτικες ειδήσεις και λασπολογία αποτελούν δυστυχώς καθημερινή πρακτική του κ. Αναστασιάδη, του επιτελείου του και συγκεκριμένων ΜΜΕ που με απροκάλυπτο τρόπο τον στηρίζουν.

Είναι προφανές ότι η ισχυρή δυναμική του Νικόλα Παπαδόπουλου προκαλεί άγχος και πανικό στον κ. Αναστασιάδη, ο οποίος κρύβεται. Αρνείται το δημόσιο διάλογο με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, αποφεύγει τις ζωντανές συνεντεύξεις και περιορίζεται μόνο σε προεκλογικά πυροτεχνήματα, οπτικογραφημένες εκπομπές και κόψιμο κορδελών.

Την ίδια ώρα, οι πολίτες παρακολουθούν τους υπουργούς να εκτελούν καθημερινά τις οδηγίες του εκλογικού επιτελείου Αναστασιάδη και να επιδίδονται σε προεκλογική δράση, χρησιμοποιώντας μάλιστα ακόμα και δημόσιους λειτουργούς.

Απέναντι στη λάσπη, τις συκοφαντίες και τις πρακτικές του παρελθόντος, ο Νικόλας Παπαδόπουλος καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τη λύση του Κυπριακού, για την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης και για την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 27/12/2017 14:50

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: