Έξοδος για τέσσερις από τον Ολυμπιακό




Αρχή στα… διαζύγια έκανε ο Ολυμπιακός και όχι μόνο με έναν, αλλά με τέσσερις παίκτες να ειδοποιούνται πως δεν υπολογίζονται από τον Τάκη Λεμονή.

Οι προαναγγελθείσες αποχωρήσεις στους Πειραιώτες ξεκίνησαν με τους Στέφανο Καπίνο, Μεχντί Καρσελά, Σάσα Ζντιέλαρ και Χρβόγιε Μίλιτς να μην ανήκουν, ουσιαστικά, από σήμερα στο δυναμικό τους.

Σαφώς και η πιο ηχηρή αποχώρηση είναι αυτή του Στέφανο Καπίνο, ο οποίος ξεκίνησε βασικός κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρόλευκων», αλλά μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ όχι μόνο έχασε την θέση του στην ενδεκάδα, αλλά βρίσκεται και μέσα στο πρώτο τιμ των παικτών που θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Καπίνο είχε αποκτηθεί πριν από 2.5 χρόνια από την Μάιντς με την προοπτική να καλύψει το κενό του Ρομπέρτο!

Πριν από λίγο καιρό εάν έλεγε κάποιος ότι ο Καρσελά δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό θα τον περνούσαν για τρελό. Ο Μαροκινός εξτρέμ, ο οποίος ήρθε στο λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι «μετά βαΐων και κλάδων», για να κάνει τη διαφορά στις πτέρυγες, όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Για τους άλλους δύο παίκτες ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι δεν είχαν μέλλον στο σύλλογο, καθώς ο πρώτος δεν αποτελούσε βασική επιλογή του Λεμονή, ενώ ο δεύτερος ήταν μονίμως στην εξέδρα.

*Στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκε σήμερα (4/12) ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας προκειμένου να δει από κοντά και να ενημερωθεί για τις αλλαγές που έγιναν στους χώρους για την πρώτη ομάδα αλλά και τα τμήματα των ακαδημιών.

Θέμης Τόγιας, ΑΠΕ-MΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: