Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας

Δεν υπήρξε ποτέ συνάντηση με τον Χριστοφοράκο, δηλώνει ο Σημίτης: Συμφωνεί η γραμματέας του

Αναληθείς και ψευδείς τους ισχυρισμούς της τέως γραμματέως του ισχυρού άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, ότι είχε συναντηθεί μαζί του, χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε γραπτή του δήλωση.

Δεν έγινε ποτέ καμία συνάντηση με τον κ. Χριστοφοράκο, αναφέρει ο κ. Σημίτης και οι ισχυρισμοί της τέως γραμματέας του συνιστούν το αδίκημα της ψευδορκίας, ενώ δηλώνει πως επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Επίσης, τονίζει ότι ουδέποτε συνάντησε τον κ. Χριστοφοράκο.

Διαψεύδει η γραμματέας Σημίτη

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του κ. Κώστα Σημίτη ήμουν υπεύθυνη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και όχι “ιδιαιτέρα” του. Ως εκ τούτου, δεν κανόνιζα εγώ τις συναντήσεις του κ. Σημίτη» δηλώνει η τέως συνεργάτιδά του, Μάνια Κωστοπούλου, αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα, που αναπαράγουν όσα δήλωσε η γραμματέας του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου στο δικαστήριο και αφορούν την ίδια.

«Ο κ. Σημίτης δεν συνάντησε ποτέ τον κ. Χριστοφοράκο. Με τον κ. Χριστοφοράκο συναντήθηκα μία και μοναδική φορά. Στο αίτημά του να συναντήσει τον κ. Σημίτη απάντησα αρνητικά, διότι ο κ. Σημίτης δεν συναντούσε ποτέ επιχειρηματίες. Τον παρέπεμψα -όπως ήταν ο κανόνας- στον αρμόδιο υπουργό» τονίζει η ίδια.

Σχετικά με την αναφορά της κ. Τσακάλου, η τέως διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του κ. Σημίτη επισημαίνει ότι διατήρησε μαζί της την ελάχιστη κοινωνική επαφή, η οποία, βεβαίως, σε καμιά περίπτωση δεν αφορούσε επαγγελματικά θέματα.

Τα ραντεβού Σημίτη με Χριστοφοράκο στο επίκεντρο της κατάθεσης Τσακάλου για Siemens

Σχέσεις ΠΑΣΟΚ με Siemens στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης: Η Παπαχρήστου “καίει” τον Τσουκάτο…

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

22/12/2017 12:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Δεν υπήρξε ποτέ συνάντηση με τον Χριστοφοράκο, δηλώνει ο Σημίτης: Συμφωνεί η γραμματέας του"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*