Χιμένεθ: «Θα παίξουμε για την Ιστορία της ΑΕΚ»

Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της Ενωσης για την Βιέννη. Στην αυστριακή πρωτεύουσα, η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί αύριο από την Αούστρια με στόχο να μην ηττηθεί, έτσι ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τους 32 της διοργάνωσης.

«Είναι κρίμα που δεν έχουμε κλειδώσει την πρόκριση, μετά από όλες αυτές τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε στον όμιλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Παμε να παίξουμε για την Ιστορία της ΑΕΚ. Παράλληλα πάμε να αγωνιστούμε στην έδρα μιας ομάδας που θέλει τη νίκη για να προκριθεί. Αυτό που θα ζητήσω από τους παίκτες μου είναι να παίξουν με σοβαρότητα και ενθουσιασμό. Να ευχαριστηθουν τον αγώνα ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο».

Παρελθόν ο Τρίστασον

Παρελθόν από την ΑΕΚ μετά από 4 μήνες και ελάχιστες συμμετοχές αποτελεί ο Αρναρ Τρίστασον. Ο Ισλανδός άσος, αποχαιρέτησε τους πάντες στα Σπατα και σήμερα πετάει για Σουηδία προκειμένου να περάσει ιατρικά από τη Μαλμε. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία του, η ΑΕΚ θα υπογράψει με την Ραπίντ Βιέννης, την λύση του δανεισμού προκειμενου να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση.

Ο Τριστασον φεύγει από την ΑΕΚ αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και με τη συμπεριφορά του και τη στάση του στις συζητήσεις για να βρεθεί η φόρμουλα λύσης της συνεργασίας.

Γιώργος Μανταίος, ΑΠΕ-ΜΕΠ


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: