Αλλαγή, αξιοπιστία και ελπίδα, θα φέρει ο Νικόλας Παπαδόπουλος, αναφέρει το ΔΗΚΟ




“Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, με εχέγγυο την Αξιοπιστία του, στοχεύει να φέρει το καινούργιο, να φέρει την πραγματική Αλλαγή, να επαναφέρει την – για δέκα χρόνια χαμένη – Αξιοπρέπεια του λαού, να φέρει την Ελπίδα, για μια πατρίδα ελεύθερη, ασφαλή και ευημερούσα”, αναφέρει το ΔΗΚΟ σχετικά με την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου.

“Για τον Νικόλα Παπαδόπουλο και τις δυνάμεις της Αλλαγής που στηρίζουν την υποψηφιότητα του, η Νέα Στρατηγική για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού, αποτελεί εθνική αναγκαιότητα, προϋπόθεση για λύση που θα κρατήσει στο χρόνο και μέσο προάσπισης της Κυπριακής Δημοκρατίας προς όφελος Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων και όρο επιβίωσης του Κυπριακού Ελληνισμού.

Οι προτάσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου για την Οικονομία, επιδιώκουν τη βελτίωση των δημόσιων οικονομικών, περισσότερο όμως επιδιώκουν τη βελτίωση των οικονομικών των πολιτών και έχουν ως βασική και καθοριστική προτεραιότητα, την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης και την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων της οικονομίας.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει προτάσεις για όλες τις πτυχές της καθημερινότητας των πολιτών:

Για τη στήριξη του προσφυγικού κόσμου.
Για τη δημιουργία νέου νοσοκομείου για παιδιά και εφήβους.
Για την ισότητα των φύλων.
Για τη συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής.
Για τη δημιουργία Κέντρων Εξυπηρέτησης για την υγεία των πολιτών.
Για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.
Για τους κατοίκους ορεινών περιοχών.
Για το Ταμείο Κοινωνικής Δράσης.
Για τους ηλικιωμένους συμπατριώτες μας.
Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση,
Για την ευημερία των ζώων.

.
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι Δυνάμεις της Αλλαγής έχουν καταθέσει ενώπιον του λαού μια ολοκληρωμένη και σφαιρική πρόταση διακυβέρνησης.

Ο λαός, που υποφέρει από τις αποτυχημένες διακυβερνήσεις των τελευταία δέκα ετών, θα φέρει την Αλλαγή, θα δώσει την εντολή στον Νικόλα Παπαδόπουλο, για να διεκδικήσει λύση δημοκρατική, βιώσιμη, λειτουργική και διαρκή για το κυπριακό πρόβλημα, για μια Κύπρο, στην οποία θα ευημερεί πραγματικά ο λαός”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 29/12/2017 15:15

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: