Στο πενταμελές εφετείο η Βίκυ Σταμάτη: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση που θα αποφασίσει για τις κατασχέσεις και δημεύσεις περιουσιακών στοιχείων




Με την Βίκυ Σταμάτη παρούσα στο δικαστήριο συνεχίζεται η διαδικασία του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων, που αναμένεται να αποφανθεί για τις κατασχέσεις και δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων των καταδικασθέντων για τις παράνομες πληρωμές από την αγορά των υποβρυχίων και των πυραύλων TOR-M1.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, η οποία απουσίαζε κατά τις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, μεταφέρθηκε το απόγευμα με ταξί συνοδεία αστυνομικών στην δικαστική αίθουσα, ώστε να παρίσταται στις 5 που θα συνεχιζόταν η διαδικασία.

Η κ. Σταμάτη, που καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη, μεταφέρθηκε στο δικαστήριο λόγω της εκτέλεσης αποσπάσματος της απόφασης, και κάθισε δύο θέσεις πίσω από τον κ. Τσοχατζόπουλο, χωρίς να του απαντήσει όταν εκείνος πήγε να της μιλήσει. Λίγες ώρες πριν, μέσω του δικηγόρου της, είχε ανακοινώσει την πρόθεση της να υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον πρώην υπουργό. Τζ. Βιν.

01/11/2017 18:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: