Σύγκρουση ελικοπτέρου με μικρό αεροσκάφος πάνω από το Buckinghamshire




Ένα ελικόπτερο και ένα ένα μικρό ελικοφόρο αεροσκάφος συγκρούστηκαν κατά την διάρκεια πτήσης στο εναέριο χώρο του Buckinghamshire.

Το Γραφείο Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων δήλωσε ότι ερευνά μια “αεροπορική σύγκρουση που περιλαμβάνει αεροσκάφος και ελικόπτερο κοντά στο Aylesbury”, ενώ η αστυνομία δήλωσε γίνονται έρευνες για επιζώντες, αν και μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς, Και τα δύο σκάφη προερχόταν από το Wycombe Air Park, κοντά στο High Wycombe.

Συνέβη κοντά στο ιστορικό κτήμα του Waddesdon Manor και ο καπνός από τα συντρίμμια ήταν ορατός πάνω απο το σημείο συντριβής κοντά στο λόφο Waddesdon, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία του Thames Valley δήλωσε ότι το συμβάν που αναφέρθηκε στις 12.06 μ.μ., και στην περιοχή βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα.

Επίσης νωρίτερα οι αρχές είχαν αναφέρει ότι “Αναμένεται ότι θα υπάρξει κάποια αναστάτωση στο οδικό δίκτυο γύρω από το Waddesdon για το υπόλοιπο της ημέρας.”

Παρότι σε απόσταση περίπου δέκα μιλίων υπάρχει η αεροπορική βάση RAF Halton, έγινε δήλωση από εκπρόσωπο της RAF ότι στο δυστύχημα δεν εμπλέκονται στρατιωτικά αεροσκάφη.

Επιπρόσθετα εκπρόσωπος του Waddesdon Manor είπε ότι η συντριβή έγινε στο έδαφος της, ενώ το ακίνητο διοικείται από το Ίδρυμα Rothschild, ένα οικογενειακό φιλανθρωπικό ίδρυμα, για λογαριασμό του National Trust, το οποίο ανέλαβε την κυριότητα το 1957.

Περισσότερες Διεθνείς ειδήσεις εδώ

Mε στοιχεία independent.co.uk

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: