Προτεραιότητα μας, η κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου, δηλώνει η αξιωματική αντιπολίτευση…




Η κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου αποτελεί σαφή κυβερνητική προτεραιότητα της ΝΔ, τονίζει σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής», ο βουλευτής Καβάλας και τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο τομεάρχης, κάνει λόγο για «γενικευμένη κατάσταση ανομίας» αναφερόμενος στην ασφάλεια, σημειώνοντας πως αυτό έχει να κάνει με την πεποίθηση της κυβέρνησης «ότι μπορεί κανείς να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να υφίσταται τις συνέπειες του νόμου, γιατί, πολύ απλά, το πεδίο “Νόμος και Τάξη” δεν αποτελεί πολιτική προτεραιότητα της κυβέρνησης».

Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτηρίζει «αφήγημα της κυβέρνησης» την «καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια» σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο προσκρούει στην επίμονη πραγματικότητα. «Από το καλοκαίρι του 2018 η χώρα θα εξακολουθεί να είναι υπό επιτήρηση, αλλά χωρίς τη δανειακή σύμβαση που επί της ουσίας είναι τα Μνημόνια», λέει.

Τέλος σημειώνει πως η ΝΔ στοχεύει στη νίκη στις επόμενες εκλογές, ώστε «να αποτελεί αυτή τον κορμό της κυβέρνησης την επομένη των εκλογών, με πρωθυπουργό, βέβαια, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν αυτός ο σκοπός συνοδευτεί από την επίτευξη αυτοδυναμίας, τόσο το καλύτερο για την προοπτική σταθερής διακυβέρνησης της χώρας και υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων που θα σηματοδοτήσουν την επιστροφή στην κανονικότητα» λέει.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

04/11/2017 21:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: