Παραιτήθηκε ο Μαρινάκης από δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση




Με σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο κ. Μαρινάκης, που είναι ο πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης ” Πειραιάς Νικητής”, απέδωσε την παραίτησή του στην άδικη- όπως είπε- παραπομπή του σε δίκη, χωρίς στοιχεία, τονίζοντας οτι δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτά που του καταλογίζονται.

Ο κ. Μαρινάκης, που πριν λίγες ημέρες είχε παραιτηθεί και από πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για ” καθοδηγούμενη εκστρατεία λάσπης” και σημείωσε ότι ” ο λαός του Πειραιά έχει ήδη απομακρυνθεί από τους πολιτικούς απατεώνες και τους λαοπλάνους που κυβερνούν τον τόπο και τους χαρίζει πλέον τα ποσοστά που τους αξίζουν”.

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι ” αυτοί που κόπτονται υπέρ των συμφερόντων του, σηκώνοντας την αριστερή γροθιά, ενώ με το δεξί χέρι υπόγραψαν μονοπωλιακές συμφωνίες, αποκλείοντας από το λιμάνι που δίνει ψωμί σε χιλιάδες εργαζόμενους τον ελεύθερο ανταγωνισμό.

Τα αρνητικά αποτελέσματα αυτής της συμφωνίας σύντομα θα τα δούμε μπροστά μας. Συρρίκνωση της απασχόλησης και μισθούς πείνας σε όσους απομείνουν” είπε , κάνοντας ονομαστική αναφορά τόσο στον πρώην υπουργό , Θοδωρή Δρίτσα όσο και στην επικεφαλής της παράταξης ” Λιμάνι της Αγωνίας” , Μαρία Σταθάκη.

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε “δεν πρόκειται να συμβιβαστώ, ούτε και να λυγίσω απέναντι στους λασπολόγους. Αυτή είναι η δική μου υπόσχεση, απέναντι σε όλους τους πολίτες του Πειραιά.” Επίσης είπε ότι γνώριζε πως ” αργά ή γρήγορα θα πλήρωνα το τίμημα της απόφασής μου, να προσφέρω στα κοινά για να γίνει ο Πειραιάς, αυτό που του στέρησαν οι πολιτικοί”.

Αναφερόμενος στην παράταξη που διοικεί σήμερα το Δήμο, τόνισε ότι ο ” Πειραιάς Νικητής” με το όραμά του, γυρνάει σελίδα και χτίζει την επόμενη μέρα χωρίς εμμονές, αποκλεισμούς, δαιμονοποιήσεις και δογματισμούς. Ο ” Πειραιάς Νικητής” ήρθε για να μείνει εντός και εκτός των ορίων της πόλης. Για το καλό των Δημοτών και του τόπου”.

Τέλος αναφέρθηκε σε μια σειρά έργα έργα που με προσωπική του δαπάνη έγιναν αυτά τα χρόνια στον Πειραιά ( πλατείες , επισκευές αθλητικών υποδομών , εκδηλώσεις κά ).

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

22/11/2017 20:02
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: