Νέα τραγωδία στις ΗΠΑ: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από πυροβολισμούς σε εκκλησία στο Τέξας




Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εισβολή ένοπλου σε εκκλησία Βαπτιστών στο Τέξας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας υπάρχουν θύματα, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο πηγή προσκείμενη στις έρευνες ανέφερε ότι τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχουν δεχθεί πυροβολισμό από τον ένοπλο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για νεκρούς ή τραυματίες.

Ειδικότερα, ένοπλος άνοιξε πυρ στην Πρώτη Εκκλησία των Βαπτιστών στο Σάδερλαντ Σπρινγκς του Τέξας και σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες, μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για περισσότερους από 20 νεκρούς. «Υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες», δήλωσε ο Αλμπερτ Γκάμες Τζ. , υπεύθυνος της κομητείας του Ουίλσον, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Εκπρόσωπος του Connaly Memorial Medical Center, στην κοντινή πόλη Φλόρεσβιλ, δήλωσε στο Fox News ότι το νοσοκομείο έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό τραυματιών μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα της Dallas Morning News, ένα παιδί δύο ετών περιλαμβάνεται στους τραυματίες.

Ο δράστης της επίθεσης είναι νεκρός, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KSAT12 ενώ αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε έναν άνδρα να εισβάλλει στην εκκλησία και στη συνέχεια να αρχίζει να πυροβολεί κατά των πιστών που είχαν συγκεντρωθεί για τη λειτουργία.Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, περί τα πενήντα άτομα ήταν συγκεντρωμένα στο εσωτερικό της εκκλησίας.

Περισσότερες ειδήσεις ΗΠΑ εδώ

05/11/2017 22:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Ουάσινγκτον

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: