Μητσοτάκης για υπόθεση Καμμένου: Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα περιμένουμε τη Δευτέρα τον κ. Τσίπρα στη Βουλή…




Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο ξεκίνημα της ομιλίας του στο 6ο Προσυνέδριο του Κόμματος στην Αθήνα αναφερόμενος για την υπόθεση Καμμένου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός μετά από 17 ημέρες τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα καθώς και ότι περιμένουν την Δευτέρα με μεγάλο ενδιαφέρον.

«Μετά από 17 μέρες εμφανίστηκε επιτέλους ο κ. Τσίπρας για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην πολυσυζητημένη υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού από την Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η παρουσία του κ. Τσίπρα στην Βουλή είναι καλοδεχούμενη την επόμενη Δευτέρα. Αφού αισθάνθηκε τέτοια ανάγκη να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο θα τον περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να απολογηθεί και αυτός για μία σκοτεινή υπόθεση στην οποία εγείρονται μία σειρά από ερωτήματα.

Εξάλλου όπως το είχε πει και ο κ. Καμμένος “Μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι”. Τους λέμε λοιπόν ότι το τέλος δεν αργεί, θα έρθει πολύ σύντομα και μαζί και οι δύο θα υποστούν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού».

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

22/11/2017 19:44
ΝΔ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: