Μία σχεδιάστρια μόδας η προξενήτρα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ




Οι βρετανικές εφημερίδες προσπαθούν να μαντέψουν ποια είναι η μυστηριώδης προξενήτρα του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας αρραβωνιαστικιάς του Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι συναντήθηκαν στη διάρκεια ενός ραντεβού στα τυφλά πέρυσι στο Λονδίνο.

Σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη τη Δευτέρα, μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους, το ζευγάρι αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα «της κοινής φίλης» που τους έφερε κοντά.

Στο πρωτοσέλιδό της σήμερα The Times ανέφερε ότι πρόκειται για τη σχεδιάστρια μόδας Μίσα Νόνου, που γεννήθηκε στο Μπαχρέιν και μεγάλωσε στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο εν διαστάσει σύζυγός της Αλεξάντερ Τζιλκς φοίτησε στο Ήτον όπως και ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι, ενώ η Νόνου είναι και στενή φίλη της Μαρκλ, με την οποία πήγε διακοπές το καλοκαίρι του 2016.

Ωστόσο η Daily Telegraph έχει μια άλλη εκδοχή: Η Βάιολετ φον Βέστενχολτς, που είναι φίλη του Χάρι από τότε που ήταν έφηβοι, είναι αυτή που τους έφερε κοντά.

Η Βέστενχολτς, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οίκου Ralph Lauren, συνδιοργάνωσε πέρυσι τον Ιούνιο στο Λονδίνο μια ημέρα για την προώθηση της σειράς Suits στην οποία πρωταγωνιστούσε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Ο Χάρι και η 36χρονη Μαρκλ άρχισαν να βγαίνουν τον επόμενο μήνα.

E.Moρώνη, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: