«Μέσα από τα τέτοια ματς ωριμάζουμε» δηλώνει ο άσσος της ΑΕΚ Γιώργος Γιακουμάκης




Ιδιαίτερα σημαντικός ήταν ο χθεσινός αγώνας της ΑΕΚ για τον Γιώργο Γιακουμάκη. Ο νεαρός φορ επέστρεψε πρόσφατα από απουσία 2,5 μηνών και μπήκε αμέσως στα… βαθιά. Το ματς με τη Μίλαν σίγουρα θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γιακουμάκης τόνισε: «Ηταν το ντεμπούτο μου στους ομίλους του Europa League σε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλο. Περισσότερο χαρούμενος θα έλεγα ότι είμαι για την εμφάνιση των συμπαικτών μου και το γεγονός ότι καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και πλέον κοιτάμε μπροστά»

Παράλληλα, συμφώνησε ότι τέτοια ματς χτίζουν τον χαρακτήρα μιας ομάδας: «Σίγουρα. Ετσι πιστεύω. Και ως ομάδα χτίζεις χαρακτήρα αλλά και ατομικά ο κάθε παίκτης μεγαλώνει ατομικά μέσα από τέτοια παιχνίδια. Συνεπώς, νομίζω ότι αυτό το ματς θα μας βοηθήσει ομαδικά και ατομικά»

Μετά από ένα δύσκολο από κάθε άποψη διάστημα, έχει πλέον επιστρέψει στην ενεργό δράση: «Επέστρεψα μετά από 2,5 μήνες και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό. Μέρα με τη μέρα ανεβάζω λίγο το επίπεδο της προσπάθειας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.»

Ο Γιακουμάκης αναφέρθηκε και στην παρουσία του Πέτρου Μάνταλου στα αποδυτήρια της ΑΕΚ: «Είναι πολύ μεγάλη η απώλεια του Πέτρου. Σίγουρα το ότι τον είδαμε λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο ήταν πολύ ενθαρρυντικό για όλους μας. Ηθελε να είναι μαζί μας. Η παρουσία του μας έδωσε κουράγιο και μας βοήθησε ψυχολογικά»

Τέλος, απάντησε άμεσα στον κόσμο που περιμένει να τον δει να σκοράρει: «Ο κόσμος περιμένει γκολ και είναι λογικό. Είμαι σέντερ φορ, αυτή είναι η δουλειά μου, αυτό έκανα πέρσι, αυτό θα κάνω φέτος κι αυτό πιστεύω ότι θα κάνω τα επόμενα χρόνια».

Γιώργος Μανταίος, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: