Η νικήτρια των εκλογών, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά (Κ), ψηφίζει στις εκλογές για ανάδειξη επικεφαλής της Κεντροαριστεράς, σε εκλογικό τμήμα στο 1ο ΚΑΠΗ Καματερού, Αθήνα, Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές

Μεγάλη νίκη της Φώφης Γεννηματά, με λαϊκή εντολή αρχηγός της Κεντροαριστεράς: Ο Ανδρουλάκης υπαρχηγός

Με ποσοστό γύρω στο 57,58%, έναντι 42,42% του Νίκου Ανδρουλάκη, η Φώφη Γεννηματά είναι η νικήτρια των εκλογών για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα στη προοδευτική παράταξη.

Αυτό έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής από τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής διαδικασιών και Δεοντολογίας καθηγητή Νίκος Αλιβιζάτο κι αφορά το 35% των ψήφων.

Όπως ανακοίνωσε «μπορεί με βεβαιότητα να ειπωθεί ότι νικήτρια είναι η κ. Γεννηματά». Πρόσθεσε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ προηγείται σ΄όλες της Περιφέρειες της χώρας πλην της Κρήτης, όπου προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εμφανίζει αυξημένα ποσοστά και στην Αττική.

Με το ποσοστό που κατέλαβε, ο κ. Ανδρουλάκης είναι δικαιωματικά ο υπαρχηγός της Κεντροδεξιάς.

Στις 21:3ο και με ενσωματωμένα 529 εκλογικά τμήματα έναντι συνόλου 806 (ποσοστό 66,59%) λαμβάνουν: Γεννηματά 57,58% και Ανδρουλάκης 42,42%

— Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω να συγχαρώ τη @FofiGennimata για την εκλογή της. Και προσβλέπω πάντα σε μια ειλικρινή συνεννόησή μας για τα σημαντικά ζητήματα του τόπου», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Αξίζουν συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της.

Συγχαρητήρια και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τη συμμετοχή του στην κοινή προσπάθεια.

Το πρώτο βήμα για τη συγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Δύναμή μας η ενότητα, εγγύηση για την προοπτική μας η πολύ μεγάλη συμμετοχή των πολιτών.

Προς τον καθηγητή κ. Νίκο Αλιβιζάτο, τα μέλη της Επιτροπής, καθώς και τους χιλιάδες εθελοντές, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή εκπλήρωση του κοινού μας στόχου.

Από αύριο όλοι ενωμένοι θα εργαστούμε συστηματικά για να αποκτήσουν άμεσα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μια σύγχρονη προοδευτική πολιτική εκπροσώπηση.

Γιάννης Ραγκούσης

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΔΩ

Be the first to comment on "Μεγάλη νίκη της Φώφης Γεννηματά, με λαϊκή εντολή αρχηγός της Κεντροαριστεράς: Ο Ανδρουλάκης υπαρχηγός"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*