Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, υπερασπίζονται μέχρις αυτοθυσίας την εθνική μας κυριαρχία, λέει ο ΠτΔ

Την αυτοθυσία των Ενόπλων Δυνάμεων για την υπεράσπιση των συνόρων μας και της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά ταυτοχρόνως της ίδιας της ΕΕ, καθώς η Ελλάδα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της, υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε δήλωσή του για τον σημερινό εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, πιστές στην μακραίωνη παράδοση του Λαού μας και του Έθνους μας, υπερασπίζονται πάντα στο ακέραιο και μέχρις αυτοθυσίας τα σύνορά μας, την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας κυριαρχία» τονίζει ο κ. Παυλόπουλος.

Και προσθέτει: «Ταυτοχρόνως, και επειδή η Ελλάδα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπερασπίζονται τα σύνορα, το έδαφος και την κυριαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τούτο συνιστά σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, και ιδίως προς εκείνους που θα διενοούντο ν΄ αμφισβητήσουν, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, το ισχύον Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Χρόνια πολλά. Και ας είναι η Υπέρμαχος Στρατηγός συμπαραστάτης των Ενόπλων Δυνάμεων κατά την επιτέλεση της Ιερής Αποστολής τους».

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

21/11/2017 12:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Οι Ένοπλες Δυνάμεις, υπερασπίζονται μέχρις αυτοθυσίας την εθνική μας κυριαρχία, λέει ο ΠτΔ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*