Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη: Άφησε τις τηλεπωλήσεις, για να γίνει ατζέντης επιχειρηματικών συμφερόντων, λένε…

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
“‘Ατζέντη’ επιχειρηματικών συμφερόντων”, χαρακτηρίζει τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ στο περιοδικό Focus, και του καταλογίζει ότι “ξεπερνά τα δικά του όρια της φαιδρότητας”.

Ειδικότερα, σε σχόλιο με υψηλούς τόνους που εξέδωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι “ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Α. Γεωργιάδης ξεπερνά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα δικά του όρια της φαιδρότητας”, καθώς “με τις δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό Focus, φέρεται να εγκαλεί το σύνολο της Ε.Ε., ότι δήθεν παραβιάζει κανόνες προς όφελος του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα”. “Δεν διστάζει, δηλαδή, να ζητά μια σκληρότερη στάση της ΕΕ απέναντι στην χώρα…”, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει ότι επίσης και “οι φερόμενες δηλώσεις του σχετικά με την μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμας Φροντίδας Υγείας είναι αποκαλυπτικές για την άποψη της ΝΔ για την Δημόσια Υγεία, η οποία δεν είναι κοινωνικό δικαίωμα, στο οποίο όλοι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση, αλλά εμπόρευμα, η αγορά του οποίου θα πρέπει να απελευθερωθεί”.

Κατόπιν αυτών, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει: “Φαίνεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άφησε τις τηλεπωλήσεις, για να αφοσιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στο έργο του ατζέντη επιχειρηματικών συμφερόντων”.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

22/11/2017 21:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal