Ένα μεγάλο «συγνώμη» στον ελληνικό λαό από έναν οπαδό του ΑΠΟΕΛ για το άθλιο πανό




Γράφει ο Δημήτρης Χανδριώτης

Ως γνήσιος Αποελίστας, γαλουχημένος με τα ελληνικά ιδεώδη και τις ελληνικές αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας, δεν θα μπορούσα να μην αγανακτήσω με τα τελευταία συμβάντα, της ανάρτησης  του φιλοχουντικού περιεχομένου πανό, το οποίο έχει ντροπιάσει και έχει προσβάλει όλους τους Αποελίστες και έχει αμαυρώσει την ένδοξη  ιστορία του ΑΠΟΕΛ μας, που απόψε ψάχνει ακόμη μια υπέρβαση, αυτή τη φορά απέναντι στη Βασίλισσα της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι δεν είναι η πρώτη φορά . Τι να πρωτοθυμηθώ τα επεισόδια στο ιστορικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», το απαξιωτικό πανό για τους πρόσφυγες, τους αγκυλωτούς σταυρούς, σύμβολα του ναζισμού, που συχνά πυκνά κάνουν την εμφάνισή τους στην κερκίδα των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ μας; Να αναμένουμε και συνέχεια  κύριοι του Συμβουλίου του Σωματείου και της Εταιρείας; Αν τύχει και έχει ο ΑΠΟΕΛ μας αγώνα την 21η Απριλίου να περιμένουμε και το πανό «Ζήτω η 21η Απριλίου 1967»; ΕΛΕΟΣ, κύριοι!

Οι ενέργειες και των δύο Συμβουλίων, του Σωματείου και της Εταιρείας, σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να ήταν άμεσες :

  • α) απόσυρση του πανό από ομάδα ατόμων ορισμένη από τα δύο Συμβούλια που μέσα στα καθήκοντα τους είναι ο έλεγχος των πανό και των συμβόλων που περιέχονται σε αυτά και που τόσες τιμωρίες και πρόστιμα επέφεραν στον ΑΠΟΕΛ μας και,
  • β) ανακοινώσεις καταδίκης και αποκλεισμού από αγώνες της ομάδας μας και από τα δύο Συμβούλια εκείνων των λίγων που προσβάλουν με τα πανό και τα σύμβολα αυτά τον ΑΠΟΕΛ.

Ως φίλαθλος και οπαδός του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας επαναλαμβάνω και τονίζω ότι ενοχλήθηκα από το αχαρακτήριστο φιλοχουντικό πανό, το οποίο αναρτήθηκε από μια χούφτα ανεγκέφαλους και ανιστόρητους οπαδούς μας,  οι οποίοι μας ντρόπιασαν σε όλη την Ελλάδα (μόνο η Χρυσή Αυγή χαιρέτησε το πανό).

Ενοχλήθηκα διπλά όμως από τη σιγή του επίσημου ΑΠΟΕΛ, Εταιρείας  και Σωματείου, που δεν έχουν τη δύναμη να τα βάλουν μαζί τους ή μήπως  συμφωνούν μαζί τους;

Ό,τι και να συμβαίνει η 17η Νοεμβρίου 2017 αποτελεί μια ντροπιαστική ημέρα για τον ΑΠΟΕΛ.

Ένα μεγάλο «συγνώμη» στον ελληνικό λαό από έναν Αποελίστα!

  • Δημήτρης Χανδριώτης
    Διευθυντής Περιφερειακού Γυμνασίου Ακακίου
  • Το κειμενο γράφτηκε το βράδυ του αγώνα του ΑΠΕΟΛ με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: