Έλληνας, 58 ετών τοξικομανής, ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας της άτυχης 32χρονης Δώρας




Ένας Έλληνας, 58 ετών, έχει προσαχθεί στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα, την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας, που είναι τοξικομανής, σεσημασμένος μάλιστα, φέρεται να έχει ομολογήσει, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κίνητρό του για την άγρια δολοφονία ήταν η ληστεία.

Ο δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα, όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της. Η Δώρα Ζέμπερη προέβαλε αντίσταση όταν της επιτέθηκε ο δράστης για να την ληστέψει και τότε εκείνος την κατακρεούργησε.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δολοφόνος, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και το πούλησε σε κλεπταποδόχο.

Οι αστυνομικοί είδαν από κάμερα καταστήματος της Ομόνοιας ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που είχαν δει από τις κάμερες απέναντι από το κοιμητήριο και τότε εστίασαν τις έρευνές τους στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου και τον εντόπισαν σήμερα. Αρχικά, ο δράστης προσήχθη, ενώ η προσαγωγή πρόκειται να μετατραπεί σε σύλληψη.

Ο δολοφόνος – οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι τοξικομανής – φέρεται να ομολόγησε ότι αφαίρεσε τη ζωή της 32χρονης και στη συνέχεια πούλησε το κινητό της τηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας.

Τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη του μεσήλικα ληστή και δολοφόνου της εφοριακού ερευνώντας δεκάδες κάμερες της «μαρκαρισμένης» ζώνης του κέντρου όπου υπήρχαν καταστήματα που πουλούσαν μεταχειρισμένα κινητά τηλέφωνο, αναφέρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Το «ματωμένο» κινητό λίγα λεπτά μετά τη σφαγή της κοπέλας «μίλησε» και έδωσε στίγμα στο κέντρο και έτσι η ειδική ομάδα των αστυνομικών της Ασφάλειας που για μέρες σάρωναν τα «κόκκινα» σημεία κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και σήμερα να τον εντοπίσουν στο κέντρο της Αθήνας να περιφέρεται και να τον οδηγήσουν στη ΓΑΔΑ.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

07/11/2017 14:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: