Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δυναμική επάνοδος στη διανομή ταινιών για την ιστορική Metro-Goldwyn-Mayer

Το ιστορικό στούντιο παραγωγής του Χόλιγουντ MGM επιστρέφει δυναμικά στη διανομή ταινιών, συνάπτοντας στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Annapurna της Μέγκαν Έλισον.

Η Metro-Goldwyn-Mayer και η Annapurna ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στη διανομή ταινιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η κίνηση αυτή δείχνει την φιλοδοξία της MGM που αποτελεί ένα από τα πιο παλιά και πιο ιστορικά ονόματα του Χόλιγουντ, να μπει και να αποκτήσει την παλιά της αν όχι μεγαλύτερη αίγλη. Μετά από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε το στούντιο που εδρεύει στο Μπέβερλι Χιλς και ιδρύθηκε το 1924, βγήκε από την προστασία πτώχευσης το 2000 και από τότε διανέμει τις ταινίες του από μεγαλύτερα στούντιο.

«Έχει έρθει η ώρα για την Metro-Goldwyn-Mayer να κερδίσει και πάλι τον έλεγχο του πεπρωμένου της και να επιστρέψει στη διανομή στις αμερικανικές αίθουσες», δήλωσε ο Γκάρι Γκέρμπερ, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της MGM σε ανακοίνωσή του.

Η ιστορική εταιρεία παραμένει το «σπίτι» του Τζέιμς Μποντ, ωστόσο ούτε η Metro-Goldwyn-Mayer, ούτε η Annapurna δεν διευκρίνισαν αν η νέα ταινία που προγραμματίζεται για το 2019 αποτελεί μέρος της συμφωνίας τους. Τα παγκόσμια δικαιώματα για τη διανομή της ταινίας θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες είπε η εταιρεία.

03/11/2017 09:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Δυναμική επάνοδος στη διανομή ταινιών για την ιστορική Metro-Goldwyn-Mayer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*