Δεκατέσσερις τυχεροί μαθητές θα καταδυθούν με το πλέον υπερσύγχρονο υποβρύχιο, στις 5 Δεκεμβρίου




Σε δύο ζεύγη μαθητών-μαθητριών από την Σύμη και την Μάνδρα αντίστοιχα (που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες), καθώς και σε άλλους 10 συμμαθητές τους ανά την επικράτεια, δίνει την ευκαιρία το Πολεμικό Ναυτικό να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης με το πλέον σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο (τύπου 214).

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου.

Η κλήρωση για την επιλογή όλων των μαθητών/μαθητριών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία του αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργανώνει το πολεμικό ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του, στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Νικολάου.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017. Ο πλους του υποβρυχίου θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των χριστουγέννων-νέου έτους, για να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων.

Για όσους κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200 χλμ από την Αθήνα, τα έξοδα μετακίνησης καθώς και διαμονής τους θα καλυφθούν με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ
27/11/2017 22:15

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: