Αναμένουμε το βούλευμα για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο λέει ο Βασιλειάδης (βίντεο)




ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιώργος Μανταίος, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Γιώργος Βασιλειάδης πληροφορήθηκε το εισαγγελικό βούλευμα ενώ βρισκόταν σε πάνελ συζήτησης για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Ο υφυπουργός αθλητισμού ήταν ένας από τους ομιλητές στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στελιος Κούλογλου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σε κάποια στιγμή ο κ. Βασιλειάδης άρχισε να κοιτάζει επίμονα την ενημέρωση που λάμβανε με μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο. Λίγο πριν τον… παρεξηγήσουν οι παρευρισκόμενοι, είχε ήδη φτάσει στις Βρυξέλλες η δημοσιογραφική πληροφορία για το εισαγγελικό βούλευμα.

Με το τέλος του κύκλου συζήτησεων ο υφυπουργός αποχώρησε από την αίθουσα και είχε “ανοιχτή γραμμή” με την Αθήνα. Στην επίσημη τοποθέτηση του ο κ. Βασιλειάδης παρέμεινε επιφυλακτικός μέχρι να πάρει στα χέρια του το βούλευμα.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόμβα μεγατόνων» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, το Συμβούλιο Εφετών με παραπεμπτικό του βούλευμα, παραπέμπει σε δίκη 28 άτομα, για την υπόθεση διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο… σκαμνί για σύσταση συμμορίας και για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνων, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και παλιά στελέχη της ΕΠΟ και πρώην διεθνείς διαιτητές.

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, τα οποία τουλάχιστον μέχρι την έκδοση του βουλεύματος δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, μεταξύ των κατηγορουμένων υπάρχει ο ιδιοκτήτης μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της χώρας, καθώς και άλλοι δύο μεγαλομέτοχοι ΠΑΕ των Αθηνών και της επαρχίας.

Όπως έγινε γνωστό η παραπομπή έγινε κατά πλειοψηφία (2-1) για 28 από τους 35 κατηγορούμενους.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: