Στόχος Αναστασιάδη η συνέχεια της ίδιας πολιτικής σε Κυπριακό, λέει το επιτελείο Νικόλα




“Ο πραγματικός στόχος του κ. Αναστασιάδη είναι να ξεγελάσει τους πολίτες ώστε να επανεκλεγεί και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο Κραν Μοντάνα”, αναφέρει το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου σε ανακοίνωσή του.

“Με την ομιλία του στη χτεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Αστρομερίτη, στο πλαίσιο της Αντικατοχικής Πορείας Μόρφου, ο κ. Αναστασιάδης επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι πραγματικός στόχος του είναι να ξεγελάσει τους πολίτες ώστε να επανεκλεγεί και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο Κραν Μοντάνα.

Όσες ομιλίες και αν ακούσει, ο κυπριακός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο κ. Αναστασιάδης:
1.Έχει ήδη δώσει τις περιουσίες των προσφύγων στους παράνομους χρήστες.
2.Έχει ήδη αποδεχτεί την εκ περιτροπής Προεδρία και τα βέτο των Τουρκοκυπρίων.
3.Έχει ήδη δώσει στους Τούρκους πολίτες, το δικαίωμα ελεύθερης έλευσης στην Κύπρο, μέσω της παραχώρησης των 4 ελευθεριών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
4. Έχει ήδη αποδεχτεί την παραμονή όλων των εποίκων, είτε μέσω πολιτογράφησης, είτε μέσω αδειών εργασίας.
5. Έχει ήδη αποδεχτεί τον απαράδεκτο Τουρκικό χάρτη με μικρές αναπροσαρμογές.

Είναι προφανές ότι ο κ. Αναστασιάδης δεν μπορεί να διαπραγματευτεί. Έχοντας υποχωρήσει σε όλες τις πτυχές της εσωτερικής διακυβέρνησης, ο κ. Αναστασιάδης επιχειρεί απλώς να ξεγελάσει τους πολίτες για να επανεκλεγεί, ώστε να προχωρήσει και σε επιπρόσθετες υποχωρήσεις στα θέματα ασφάλειας και εγγυήσεων, κάτι άλλωστε που προκύπτει από δικές του δηλώσεις και συνεντεύξεις”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 09/10/2017 12:41

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: