Στήριξη Παπακώστα σε Καμμένο: Εκνευρισμός στην ΝΔ, φιλοφρονήσεις από τον Πάνο…




Η βουλευτής Β’ Αθήνας της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα λίγες ώρες μετά την σύγκρουση του κ. Πάνου Καμμένου και του Αδωνη Γεωργιάδη στην Ολομέλεια, ανέβηκε στο βήμα των ομιλητών και είπε πως «έγιναν προσωπικές αναφορές στον κύριο υπουργό που είναι άσχετες με το νομοσχέδιο».

Μάλιστα προχώρησε ακόμα ένα βήμα λέγοντας ότι ορισμένες εκ των διατάξεων που η ΝΔ καταψηφίζει, κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Προκειμένου δε ο κ. Καμμένος να της ανταποδώσει τα καλά λόγια την προσκάλεσε στο υπουργείο προκειμένου να μετέχει σε άτυπη επιτροπή με έργο την σύνταξη τροπολογίας για τις συντάξεις χηρείας συζύγων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η πρόσκληση που απηύθυνε ο κ. Καμμένος προκάλεσε αρχικά την έντονη αντίδραση του κ. Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος μίλησε για πολιτική ανηθικότητα καθώς το ζήτημα των συντάξεων χηρείας έχει εγερθεί από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Στην συνέχεια όμως το λόγο ζήτησε και ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης που ξεκαθάρισε «σας έχουμε κατακρίνει για το συγκεκριμένο θέμα. Το έχει κάνει και ο πρόεδρος της ΝΔ. Κανείς βουλευτής και καμία βουλευτίνα της ΝΔ δεν θα μετέχει σε δική σας επιτροπή. Αυτά είναι προβοκάτσιες του Καμμένου».

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Παπακώστα είχε δημιουργήσει και στο παρελθόν «πονοκέφαλο» στην ηγεσία του κόμματός της όταν είχε πει ότι η ΝΔ έπρεπε να ψηφίσει την τροπολογία για την διανομή του μερίσματος.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: