Όχημα τραυμάτισε πεζούς στο Λονδίνο έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας: Σύλληψη του οδηγού




Μικρό φορτηγό όχημα προκάλεσε τον τραυματισμό απροσδιόριστου ακόμα αριθμού ανθρώπων όταν ανέβηκε στο πεζοδρόμιο έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο, γύρω στις 2:30 το απόγευμα τοπική ώρα. Η αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε πάντως ότι το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται προς το παρόν ως τρομοκρατικό.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την αστυνομία, έχει συλληφθεί ένας άνδρας, πιθανότατα ο οδηγός, ενώ δεν έχει αναφερθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τους γύρω πολυσύχναστους δρόμους στην περιοχή του Νοτίου Κένσινγκτον, ενώ έχει αρχίσει η έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού και τα κίνητρα του οδηγού.

Η αστυνομία περιέγραψε το περιστατικό στο Νότιο Κένσινγκτον στα δυτικά του Λονδίνου ως σύγκρουση, ανακοινώνοντας ότι τα κίνητρα του τελούν υπό διερεύνηση.

Το μουσείο σε ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές μετά από ένα “σοβαρό περιστατικό” που συνέβη έξω από τους χώρους του, ενώ θα ανακοινώσει περισσότερα αργότερα.

Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι στελέχη της βρίσκονται στην περιοχή του περιστατικού ενώ έχει κληθεί και η υπηρεσία των ασθενοφόρων, που ανακοίνωσε ότι στέλνει ασθενοφόρα.

07/10/2017 17:38
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters, ΚΥΠΕ
Λονδίνο, United Kingdom

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: