Ο Τάκης Λεμονής ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού εναντίον του Πανιωνίου




Μπορεί στο μεγαλύτερο διάστημα να μην είχε τους διεθνείς στη διάθεσή του, ωστόσο ο Τάκης Λεμονής βρήκε την ευκαιρία αυτό το 15νθήμερο της αγωνιστικής αργίας να προχωρήσει σε μια μίνι-προετοιμασία της ομάδας, κυρίως δουλεύοντας πάνω στα προβλήματα που είχαν εμφανιστεί.

Τώρα ετοιμάζεται για ένα δύσκολο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από αύριο, όπου ο Ολυμπιακός «δοκιμάζεται» στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον εξαιρετικό και φέτος Πανιώνιο και δεν έχει περιθώρια για απώλειες κι άλλων βαθμών. Απεναντίας, αναζητά από εδώ και πέρα τον τρόπο, ώστε να καλύψει τις απώλειες που είχε, με πιο πρόσφατη αυτή της ήττας από τον Ατρόμητο μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Και στο «καπάκι» ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελόνη. 

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, σε όλες τις γραμμές, εκτός από αυτή του τερματοφύλακα, όπου θα διατηρηθεί ο Προτό. Στην άμυνα αναμένεται η προσθήκη του Μποτία, ο οποίος επιστρέφει μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας, και με επικρατέστερο παρτενέρ τον Νικολάου, καθώς ο Βούκοβιτς δεν δείχνει 100% έτοιμος και ο Ένγκελς είναι τιμωρημένος, ενώ οι Φιγκέιρας και Κούτρης θα διατηρηθούν στα άκρα. Οι Ρομαό και Οφόε είναι οι σίγουροι στη μεσαία γραμμή, ενώ αν ο Φορτούνης δεν συνεχίσει να αισθάνεται κάποιες μικροενοχλήσεις, αναμένεται να προτιμηθεί από τον Μάριν. Δεξιά το προβάδισμα έχει ο Πάρντο, αριστερά ο Σεμπά και στην κορυφή ένας εκ των Εμενίκε, Τζούρτζεβιτς.

Ο Λεμονής δούλεψε αυτό το διάστημα και στον ψυχολογικό τομέα, καθώς προσπάθησε να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του, μετά τις απανωτές αποτυχίες, ενώ επιχείρησε και να τους πεισμώσει, κάνοντας λόγο για αντεπίθεση διαρκείας του Ολυμπιακού, ώστε τον Ιανουάριο να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και ζήτησε από όλους μέσα στην ομάδα να γίνουν «μια γροθιά».

Δημήτρης Βασιλόπουλος , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: