Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και θέλει να παραμείνει άνθρωπος χαμηλών τόνων




Νέο «πτήση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη νίκη (117-106) των Μιλγουόκι Μπακς  επί των Χοκς μέσα στην Ατλάντα. Ο Ελληνας σούπερ σταρ έκανε ένα ακόμα double double, σημειώνοντας 33 πόντους (14/21 δίποντα) και μαζεύοντας 11 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα 5 ασίστ, σε 38 λεπτά συμμετοχής. Ο Giannis  έφτασε τους  208 πόντους στα πρώτα έξι ματς της σεζόν, επίδοση που είναι, η έκτη καλύτερη όλων των εποχών. Πολλοί είναι αυτοί, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, που υποστηρίζουν πως ο Ελληνας σταρ με  τέτοιες εμφανίσεις βάζει υποψηφιότητα για MVP της σεζόν. Ο ίδιος, πάντως, προσπαθεί να παραμείνει προσγειωμένος:

«Είναι δύσκολο να μην προσέξεις όσα λέγονται και γράφονται. Ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις παντού το πρόσωπό σου. Όμως είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και θέλω να παραμείνω έτσι, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει. Προσπαθώ να μην επηρεαστώ από αυτές τις συζητήσεις. Έχω ανθρώπους κοντά μου, όπως η κοπέλα μου και τα αδέρφια μου, που μου λένε να μη δίνω σημασία γιατί αλλιώς θα χάσω το μυαλό μου. Κλείνω την τηλεόραση και απλώς προσπαθώ να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου», δήλωσε ο 22χρονος άσος των Μπακς και κατέληξε:

«Οι συμπαίκτες μου κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για μένα. Πάντα είναι στις σωστές θέσεις, μου δίνουν την μπάλα όταν έχω μις ματς κι εγώ απλώς προσπαθώ να παίζω δυνατά.»

Δημήτρης Καρακώστας , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: