Ο Αναστασιάδης τα έδωσε όλα στην Τουρκία, θέλει να ξεγελάσει τους Κυπρίους, λέει η Αλληλεγγύη




“Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού τα έδωσε σχεδόν όλα στην Τουρκία στο Κραν Μοντανά, έχει βάλει πλώρη για τις εκλογές επιχειρώντας για μια ακόμη φορά να ξεγελάσει τους πολίτες και να υφαρπάξει ψήφους”.

“Ας μην έχουν αυταπάτες οι πολίτες. Ο νυν Πρόεδρος έχει κάνει τόσες πολλές υποχωρήσεις, έχει παραβιάσει τόσες πολλές διαχρονικές κόκκινες γραμμές των Ε/κ, έχει δώσει τόσες πολλές δεσμεύσεις στο διεθνή παράγοντα, που ακόμη και αν ήθελε να εφαρμόσει τη Νέα Στρατηγική των δυνάμεων της Αλλαγής, ουδείς πρόκειται να τον πιστέψει διεθνώς”.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύης σχολιάζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει εντός των επομένων ημερών στην κατάθεση συντεταγμένων, στα Ηνωμένα Έθνη, για τον καθορισμό ΑΟΖ για την περιοχή της Κύπρου, και προσθέτει: “Η εφαρμογή της Νέας Στρατηγικής χρειάζεται νέο Πρόεδρο, χωρίς βαρίδια του παρελθόντος. Οι συνεχείς μεταλλάξεις του νυν Προέδρου το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την αναξιοπιστία του. Τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς”.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/10/2017 15:28

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: