Να καταργηθούν όλες οι συντάξεις των αιρετών, προτείνει η Ένωση Κεντρώων




«Είναι απαράδεκτο, τέως βουλευτές να ζητούν αναδρομικά χρήματα, την ώρα που λάμβαναν μισθούς, πριν από την κρίση, πολύ πάνω από τις δέκα χιλιάδες ευρώ» δηλώνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, ζητώντας την πλήρη κατάργηση των συντάξεων όλων των αιρετών, των τέως βουλευτών, των τέως δημάρχων και των τέως μητροπολιτών.

Επίσης, η Ένωση Κεντρώων ζητά από τον πρόεδρο της Βουλής, «να δώσει στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα όσων διεκδικούν αναδρομικά ποσά από το 2008 και τότε θα αποκαλυφθούν “λαβράκια”» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος η ΕΚ σχολιάζει λέγοντας ότι «είναι υψηλό χρέος να υπηρετείς την πατρίδα και όχι επάγγελμα. Σύνταξη μπορεί να πάρει ο βουλευτής και οι αιρετοί από τα ταμεία που είναι ασφαλισμένοι και έχουν το επάγγελμα τους».

Επίσης, η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωσή της, «καταδικάζει απερίφραστα τα φαινόμενα βίας κατά κομμάτων, επιχειρήσεων, δημοσιογράφων και απλών πολιτών, που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα και αυξάνονται επικίνδυνα μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας».

Στην εν λόγω ανακοίνωση σημειώνεται ότι «οι πολίτες αισθάνονται φόβο και ανησυχούν για την αυξανόμενη βία» και υπογραμμίζεται ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να κωφεύει, οφείλει να λάβει μέτρα και να μην κρύβεται πίσω από τον …Ρουβίκωνα».

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

23/10/2017 20:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: