“Καυγάς” στο Twitter: Η ανάρτηση του Μητσοτάκη και η απάντηση του Καμμένου από Βραζιλία




Μέσω του λογαριασμού στο twitter ο Πάνος Καμμένος, απάντησε στην ανάρτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου αναφερόταν στην απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.

Γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Καμμένος: «Είμαι σε προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη και ψήφισα όπως μου επέβαλε η συνείδησή μου. Εσύ με τον εξωγήινο να το δεις με έναν ειδικό».

Στην ανάρτησή του, επίσης στο twitter, ο κ.Μητσοτάκης είχε γράψει: «Που είναι ο κ. Καμμένος; Και στον Άρη θα πήγαινε για να μην είναι παρών. Αυτός που έλεγε στον Αρχιεπίσκοπο “θα ρίξω την κυβέρνηση αν χρειαστεί”».

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Για ανευθυνότητα και εθελοτυφλία κατηγόρησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και στον Πάνο Καμμένο.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ανέφερε:

«Θα συνιστούσα να είστε πιο ψύχραιμος, να μην δείχνετε τόσο πάθος για ζητήματα που σας δημιουργούν πολιτικό πρόβλημα. Αυτό το θέμα το εργαλειοποιείτε για να συσπειρώσετε την κοινοβουλευτική σας ομάδα». Απαντώντας στις αιτιάσεις του πρωθυπουργού για πρόβλημα στη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Ο κ. Καμμένος που είναι; και στον Άρη θα πήγαινε για να μην είναι παρών. Εκείνος που πήγαινε στον Αρχιεπίσκοπο και του έλεγε ότι θα έριχνε ακόμη και την κυβέρνηση. Αυτή είναι η υποκρισία αυτού του ετερόκλητου κυβερνητικού συνασπισμού».

Όταν ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι με επιστολική ψήφο ο Πάνος Καμμένος ψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο και ότι στο παρελθόν έχει ψηφίσει και άλλα παρόμοια νομοσχέδια που αφορούν ατομικά δικαιώματα, ο κ. Μητσοτάκης επανήλθε λέγοντας:

«Ο κ. Καμμένος δεν είναι ακροδεξιός, τυχοδιώκτης είναι. Δεν θυμάμαι τον κ. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ να είχαν ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης. Ο κ. Καμμένος δεν το ψήφισε, το ψήφισα εγώ και άλλοι 18 βουλευτές, αυτή είναι η υποκρισία που σας διακρίνει… Ο κ. Καμμένος θα καταδικαστεί σε πολιτική αφάνεια. Με τις πολιτικές πιρουέτες που κάνει δεν τον βλέπω να μπαίνει στην Βουλή εκτός αν του δώσετε διέξοδο και του προσφέρετε μία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας».

Αναφέρθηκε και στο θέμα για το οποίο τον εγκάλεσε ο πρωθυπουργός (Στην πρωτολογία του ο κ. Μητσοτάκης είναι αναφερθεί στην περίπτωση, που του ανέφερε ψυχίατρος, 18χρονου που αποφάσισε να αλλάξει φύλο γιατί πήγε στον Λυκαβηττό και του το είπαν οι εξωγήινοι), ότι υποτιμά και προσβάλλει τους διεμφυλικούς και δείχνει περιορισμένη ευαισθησία απαντώντας: «Αυτή την ιστορία μου την ανέφερε ένας άνθρωπος που για 40 χρόνια ασχολείται με προβλήματα διεμφυλικών», και προσέθεσε ότι χρησιμοποίησε το παράδειγμα για να δείξει ότι απαιτείται αυξημένη συνείδηση και δικλείδες ασφαλείας. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Φίλτρο ασφαλείας, προτείναμε και μία διάγνωση, να πάει κάποιος σε έναν ειδικό στο πιστοποιημένο κέντρο στο Αιγινήτειο και να τον διαβεβαιώσει για τις ευθύνες που αναλαμβάνει με την αλλαγή ταυτότητας. Δεν είναι ζήτημα ψυχοπάθειας, είναι ζήτημα στοιχειώδους ευαισθησίας. Η δύσκολη απόφαση δεν είναι να αλλάξει ταυτότητα, η δύσκολη απόφαση είναι να αποφασίσει ένα αγόρι να βγει από το σπίτι ντυμένο κορίτσι. Αν δεν το βλέπετε εθελοτυφλείται και είστε ανεύθυνος. Μίλησα και με την κοινότητα (των ΛΟΑΤΚΙ) και αναγνωρίζω το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, αλλά χρειαζόμαστε και μία δικλείδα ασφαλείας».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: