«Καλάθια αγάπης και ελπίδας» για τον μικρό Βαγγέλη: Συμπαράσταση και αλληλεγγύη




Οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού έδειξαν έμπρακτα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους προς τον Βαγγέλη Παπαβασιλείου που δίνει τη δική του μάχη με μία πολύ σοβαρή ασθένεια, στον φιλανθρωπικό αγώνα, με την ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και τους Βετεράνοι του Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας.  

Η ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου της Πρέβεζας στα «Καλάθια αγάπης και ελπίδας» ήταν μεγάλη, το κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας κατάμεστο, και όλοι οι παρευρισκόμενοι «αγκάλιασαν» τους γονείς του μικρού Βαγγέλη, που ήταν παρόντες. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού, Αργύρης Καμπούρης, ταξίδεψε στην Πρέβεζα, αν και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας (περπατά με πατερίτσες) μετά από εγχείρηση στον αστράγαλο και παρέδωσε μία ερυθρόλευκη φανέλα του Ντάνιελ Χάκετ, υπογεγραμμένη από όλους, στον πατέρα του Βαγγέλη. Οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού πρόσφεραν προς ηλεκτρονική δημοπράτηση μία φανέλα του Βασίλη Σπανούλη και μία του Κώστα Παπανικολάου.

Εκτός από τους… παλιούς Κοκορόγιαννη, Ράμμο, Καμπούρη, Παραγυιό, Κουκή, Πεππέ, τους Βούκσεβιτς, Κρεμπούνη, Παναγιωτόπουλο, Ντάκουλα, Μαργέλη, στην Πρέβεζα αγωνίστηκαν και δύο παίκτες που κρέμασαν σχετικά πρόσφατα τα παπούτσια τους, ο Τομεάρχης Αθλητισμού και αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης και ο Γιώργος Διαμαντόπουλος. Ο τελευταίος ανακοίνωσε μόλις πριν λίγες ημέρες πως αποσύρεται από την ενεργό δράση. Για την… ιστορία, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των Παλαίμαχων του Ολυμπιακού, ενώ στο ημίχρονο διεξήχθη διαγωνισμός τριπόντων, με πρωταγωνιστές παιδιά.
Στο κλειστό της Πρέβεζας παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαίλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σιόρεντας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ντίτσος, Παππάς, αλλά και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Ηπείρου, Ζώης Μαργέλης. Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Κίμων Κοκορογιάννης , Θανάσης Ράμμος): Μαργέλης, Καμπούρης, Δορκοφίκης, Κρεμπούνης, Κουκής, Ντάκουλας, Γιαννόπουλος, Παραγυιός, Παναγιωτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Πεππές, Βούκσεβιτς

Aσπασία Βελονάκη , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: