ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ μαζί στην αγωνιστική περίοδο 2017-18, για έβδομη χρονιά




Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ θα πορευθούν μαζί για 7η χρονιά, όπως ανακοίνωσαν σε εκδήλωση, παρουσία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, του προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλου και των παικτών της ομάδας του Πειραιά.

«Ο Ολυμπιακός έχει πάει σε 4 ευρωπαϊκούς τελικούς και έχει κατακτήσει 2 ευρωπαϊκούς τίτλους μέσα σε αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε με τον ΟΠΑΠ. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει την κορυφή. Στόχος μας είναι να συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρεία κάθε χρόνο», δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος. «Κάνουμε και οι δύο πρωταθλητισμό», τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Ντάμιαν Κόουπ, είπε: «Το ΣΚΡΑΤΣ είναι το γούρι του Ολυμπιακού!».

Ακολούθησε διαγωνισμός τριπόντων σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, με τους εργαζόμενους της ΟΠΑΠ ΑΕ να απολαμβάνουν παίζοντας δίπλα σε μεγάλα ονόματα του αθλητισμού στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Ντέμιεν Κόουπ, ξεκίνησε λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός έχει γράψει ιστορία. Οι back to back τίτλοι του, το 2012 και το 2013, έχουν ιδιαίτερη θέση στην ιστορία του συλλόγου, όπως και οι συμμετοχές σε φάιναλ φορ Euroleague, όπως φέτος στην Κωνσταντινούπολη. Το 2015 και το 2016 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Εχουμε μία δυνατή και επιτυχημένη συνεργασία, μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και ανυπομονούμε για μεγαλύτερες κατακτήσεις φέτος. Τα τελευταία 3 χρόνια, το ΣΚΡΑΤΣ έχει ταξιδέψει στη φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέχρι το φάιναλ φορ της Euroleague. Το ΣΚΡΑΤΣ είναι το γούρι του Ολυμπιακού! Ο ΟΠΑΠ θέλει να δίνει στους φιλάθλους αιτίες να ενθουσιάζονται, να απολαμβάνουν το παιχνίδι κι αυτό το πετυχαίνει ο Ολυμπιακός. Ευχόμαστε στη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους παίκτες και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού καλή τύχη και μία εξαιρετική σεζόν, εντός και εκτός έδρας».

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνέχιση της συνεργασίας μας για 7η σεζόν. Πρόκειται για μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία, καθώς είτε με το ΤΖΟΚΕΡ, είτε με το ΣΚΡΑΤΣ στη φανέλα, ο Ολυμπιακός έχει πάει σε 4 ευρωπαϊκούς τελικούς και έχει κατακτήσει 2 ευρωπαϊκούς τίτλους. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει την κορυφή. Στόχος μας είναι να συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρεία κάθε χρόνο. Ο ΟΠΑΠ ταυτίζεται με τους στόχους μας. Όλες οι κοινές δράσεις μας, μάρκετινγκ, εμπλοκής φιλάθλων, ενδυναμώνονται κάθε χρόνο και η συνεργασία μας αποτελεί επιλογή κοινής πορείας. Εχουμε πολλά να δημιουργήσουμε και να πετύχουμε μαζί. Θέλουμε να συμβάλλουμε στην επίτευξη του οράματος 2020 του ΟΠΑΠ και γιατί να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας ακόμη παραπάνω».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, υπογράμμισε: «Η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ είναι σημαντική γιατί έχει ευοδώσει καρπούς και από τις δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τα κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Το “πάντρεμα” και των δύο οργανισμών μόνο καλά και οφέλη έχει επιφέρει και για τους δύο, αλλά και για  την κοινωνία. Είμαστε εδώ σήμερα όλη η ομάδα, οι πρόεδροι, τα μέλη του συμβουλίου, οι παίκτες και εμείς οι προπονητές για να τιμήσουμε τη συνεργασία αυτή. Είναι σημαντικό ότι το ΣΚΡΑΤΣ μας έχει φέρει τύχη και έχουμε μεγάλες επιτυχίες. Εύχομαι να συνεχίσουμε τη συνεργασία αυτή γιατί και οι δύο πλευρές δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπό τους».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλης, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό που σε τέτοιες εποχές έχουμε συνεργασία με μία τόσο μεγάλη εταιρεία. Είναι η 7η συνεχής χρονιά που συμπορευόμαστε με τον ΟΠΑΠ. Μας συνδέουν κοινά πράγματα, δηλαδή ότι κάνουμε και οι δύο πρωταθλητισμό. Εύχομαι να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να φέρνουμε επιτυχίες».

 

Ασπασία Βελονάκη , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: