Η πρώην του Τραμπ πρώτη κυρία των ΗΠΑ; Η Μελάνια δεν το νομίζει και αντιδρά…




H Ιβάνα Τραμπ, η πρώτη σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της νυν συζύγου του, Μελάνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Good Morning America” του δικτύου ABC News χθες βράδυ, η 68χρονη Ιβάνα, μεσούσης της εκστρατείας της για την προώθηση του βιβλίου της με τίτλο “Raising Trump” (“Μεγαλώνοντας τους Τραμπ”, σε ελεύθερη απόδοση), διεκδίκησε τον τίτλο της “Πρώτης Κυρίας” αστειευόμενη και γελώντας μεν, αλλά με το αστείο αυτό δεν γέλασε καθόλου η Μελάνια.

“Έχω το απευθείας τηλέφωνο του Λευκού Οίκου αλλά δεν θέλω να καλέσω γιατί εκεί είναι η Μελάνια”, εξηγεί υποδηλώνοντας τις συνομιλίες με τον πρώην σύζυγό της. “Και δεν θέλω να προκαλέσω ζήλεια ή κάτι παρόμοιο γιατί εγώ είμαι βασικά η πρώτη γυναίκα του Τραμπ. ΟΚ; Εγώ είμαι Πρώτη Κυρία”, πρόσθεσε γελώντας.

Δια της εκπροσώπου της Στέφανι Γκρίσαμ, η σύζυγος του αμερικανού προέδρου έκανε γνωστό ότι δεν της άρεσε το αστείο αυτό. Καθόλου.

“Η Κυρία Τραμπ έχει κάνει τον Λευκό Οίκο σπίτι για τον Μπάρον και τον πρόεδρο. Της αρέσει πολύ που ζει στην Ουάσινγκτον και νιώθει τιμή για τον ρόλο της ως πρώτης κυρίας των ΗΠΑ”, εξήγησε η Γκρίσαμ, σύμφωνα με το CNN. “Προτίθεται να κάνει χρήση του τίτλου της και του ρόλου της για να βοηθά τα παιδιά και όχι για να πουλάει βιβλία. Σαφώς και δεν υπάρχει καμιά βάση σε αυτή τη δήλωση μιας πρώην. Δυστυχώς αυτό γίνεται για να προκληθεί θόρυβος με στόχο την προσέλκυση της προσοχής και την προβολή”, πρόσθεσε.

Η Ιβάνα Τραμπ είναι η μητέρα των πρώτων τριών παιδιών του Ντόναλντ Τραμπ: του Ντόναλντ του νεότερου, της Ιβάνκα κα του ‘Ερικ.

Ο μεγιστάνας των ακινήτων έχει δύο ακόμη παιδιά: την Τίφανι Τραμπ, με τη δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Μάρλα Μαπλς και τον Μπάρον Τραμπ, ο οποίος ζει στον Λευκό Οίκο, με την Μελάνια.

ΑΓ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: