Ύμνος της Telegraph για την Αθήνα: Παροτρύνει τους αναγνώστες της να πάνε στην Ελλάδα




Την τιμητική της έχει η Αθήνα στη Βρετανική εφημερίδα Telegraph, η οποία σε άρθρο που δημοσιεύεται παροτρύνει όλους όσους αναζητούν μια τελευταία “έκρηξη ζεστασιάς”, να την επισκεφτούν, πριν ο χειμώνας ρίξει το πέπλο του στην Ελλάδας. Πράγματι είναι η καλύτερη στιγμή να επισκεφτεί κανείς την Αθήνα.

Κάνοντας εκτενή αναφορά στην καλοκαιρία των ημερών η εφημερίδα τονίζει ότι ουσιαστικά το καλοκαίρι είναι “παρών” στην πρωτεύουσα με θερμοκρασίες άνω των 20 βαθμών κελσίου. Στο πλαίσιο αυτό προτείνει στους αναγνώστες βόλτες στην Πλατεία Συντάγματος αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Μοναστηριακίου.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην συμβουλεύσει τους επισκέπτες να επισκεφτούν το μουσείο της Ακρόπολης, το πιο “ιδιαίτερο στοιχείο” της Αθήνας, που στεφανώνεται από τον μεγαλοπρεπέστερο ναό του πέμπτου αιώνα π.Χ. τον Παρθενώνα, καθώς και από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Τέλος το άρθρο συνιστά επισκέψεις σε συγκεκριμένα καταστήματα, εστιατόρια παρέχοντας ακριβής πληροφορίες μεταφοράς για τους αναγνώστες του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: