Οι πράξεις του Νίκου Αναστασιάδη αποδομούν τις νέες δεσμεύσεις του, λέει το Κίνημα Αλληλεγγύη




«Οι προεκλογικές ομιλίες του νυν Προέδρου επιβεβαιώνουν τις συνεχείς του μεταλλάξεις», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

«Μιλά για την ανάγκη συμμετοχής των μονίμων μελών του Σ.Α. σε μια νέα διάσκεψη για το Κυπριακό, ξεκινώντας από τη Ρωσία, αλλά ξεχνά ότι ήταν ο ίδιος που συμμετείχε, ηθελημένα, στο κατασκεύασμα κυπριακής ιδιοκτησίας, στην ούτω καλούμενη πενταμερή της Γενεύης.

Μιλά για τη σημασία και αναγκαιότητα σωστής προετοιμασίας μιας νέας διάσκεψης για το Κυπριακό, όταν ο ίδιος σε ένα δείπνο συμφώνησε σε μετάβασή του στη Γενεύη.

«Δεσμεύεται» ότι δεν θα αποδεχθεί η Κύπρος να μετατραπεί σε προτεκτοράτο οποιασδήποτε τρίτης χώρας, αλλά οι συγκλίσεις τις οποίες «πέτυχε» εκεί οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια».

«Στην κορωνίδα των όσων λέει προσφάτως, εντάσσεται και το κούρεμα όπου μας συμβούλεψε να κτυπήσουμε άλλες πόρτες και όχι αυτή του Προεδρικού, ξεχνώντας για το πιστόλι στον κρόταφο και τόσα άλλα τραγελαφικά όταν έκαμε τις διαπραγματεύσεις. Επιτέλους ας σταματήσει να κοροϊδεύει το λαό, ο οποίος ούτε ξεχνά ούτε συγχωρεί τα κατορθώματα του αποχωρούντος Προέδρου» καταλήγει στην ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 31/10/2017 12:03

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: