Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιθανοί αντίπαλοί μας στον δρόμο για τη Ρωσία: Ιταλία, Κροατία, Ελβετία…

Ιταλία, Κροατία, Δανία, Ελβετία είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της εθνικής μας στα play-off του Μουντιάλ 2018, σε περίπτωση που ολοκληρώσει φυσικά σήμερα με νίκη την προκριματική διαδρομή της. 

Η μοναδική εκκρεμότητα που αφορά τον δεύτερο όμιλο, λύθηκε χθες στην συνάντηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία στην Λισαβόνα. Η νίκη έδωσε την πρώτη θέση στους Ιβηρες.

Στους «αδύνατους» εκτός από την εθνική μας, βρίσκονται επίσης Βόρεια Ιρλανδία, Ιρλανδία και Σουηδία. Ερωτηματικό παραμένουν οι Σκανδιναβοί, που για να μην βρεθούν δεύτεροι και πετάξουν από την κορυφή τους Γάλλους, θα πρέπει να κάνουν καλύτερο αποτέλεσμα στο δικό τους εκτός έδρας ματς με τη Ολλανδία, απ΄ ότι οι «πετεινοί» στην εντός έδρας αναμέτρησή τους με τους Λευκορώσους. Η ακόμη, οι «Οράνιε» να καταφέρουν να εμφανιστούν καλύτεροι στην τελική διαφορά τερμάτων.

Η κλήρωση για τα Play off  θα γίνει στην Ζυρίχη στις 17 Οκτωβρίου και οι αγώνες 9-11 και 12-14.11. Η κλήρωση για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018 (14.06-15.07.2018) θα γίνει στη Μόσχα τη 1η Δεκεμβρίου.

Αντώνης Βαζογιάννης , ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Be the first to comment on "Οι πιθανοί αντίπαλοί μας στον δρόμο για τη Ρωσία: Ιταλία, Κροατία, Ελβετία…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*