Επιστρέφει στο “παρκέ” ο Γιάννης: Απείχε από τα φιλικά λόγω του θανάτου του πατέρα του (βίντεο)




Σε λίγες ώρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πατήσει για πρώτη φορά παρκέ σε αναμέτρηση για την preseason του ΝΒΑ. Ο «Greek Freak», ο οποίος απείχε από τα πρώτα δύο φιλικά προετοιμασίας των Μιλγουόκι Μπακς, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να ενισχύσει τα «ελάφια».

Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο, απέναντι στους Μπουλς (στις 3:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας), με τον προπονητή του, Τζέισον Κιντ, να δηλώνει ενθουσιασμένος από την επιστροφή του «Giannis».

«Είναι χαρούμενος, γι’ αυτό δουλεύει όλο το καλοκαίρι, για να είναι στο παρκέ και να παίζει στο υψηλό επίπεδο. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι, όπως και εκείνος για την επιστροφή του», σχολίασε ο Κιντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος των «ελαφιών» 

«Ήθελα να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση έχοντας ρυθμό. Η σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει, έχουμε ακόμη έναν αγώνα.

Οι συμπαίκτες μου πρέπει να με συνηθίσουν ξανά να παίζω μαζί τους. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα από πέρσι, ένιωσα λίγο ‘χαμένος’ στο αμυντικό κομμάτι. Μέρα με τη μέρα θα γίνονται καλύτερα, θα κάνω έξτρα προπόνηση.
Ακολουθεί ένας αγώνα με το Ντιτρόιτ και ελπίζω ότι αυτή η ‘σκουριά’ θα φύγει.

Πριν το παιχνίδι του έβλεπα όλους να προετοιμάζονται, τον κόσμο να ζητωκραυγάζει μου έδωσε ένα συναίσθημα για να μπορείς να παίξεις και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, τον κόσμο και το franchise που έκαναν εμένα και την οικογένειά μου να νιώσουμε άνετα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που πέρασα».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: