“Έφοδος” αγνώστων σε “Έθνος”, “24 Media”: Επίθεση σε Μένιο Σακελλαρόπουλο, καταδίκη από κόμματα




Επίθεση με πέτρες και μπογιές εναντίον του κτιρίου όπου στεγάζονται οι ιστοσελίδες του ομίλου «24 MEDIA» και η εφημερίδα Έθνος, επί της λεωφόρου Συγγρού, εξαπέλυσαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα δεκάδες άτομα που επέβαιναν σε τουλάχιστον 40 δίκυκλα.

Οι νεαροί έσπασαν με πέτρες την τζαμαρία του κτιρίου και πέταξαν μπογιές στην πρόσοψή του, ενώ μπήκαν και στο εσωτερικό, όπου πέταξαν μπογιές στον προθάλαμο.

Επίσης, προξένησαν φθορές σε δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτίριο και στη συνέχει αποχώρησαν.

Στο σημείο υπήρχε περιπολικό, αλλά οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να επέμβουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι κατευθύνονταν προς το γήπεδο Καραϊσκάκη για τον αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ. Οι δράστες αναζητούνται.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα του ομίλου, «News247», οι δράστες χτύπησαν δύο δημοσιογράφους, ευτυχώς ελαφρά κι έσπασαν τζαμαρίες με πέτρες και λοστούς και έριξαν μπογιές έσπασαν το αυτοκίνητο ενός εργαζόμενου, που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο.

Καταδίκη από ΣΥΡΙΖΑ

Για τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία του Έθνους κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση καταδικάζει το περιστατικό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media, αναφέρει η Κουμουνδούρου και προσθέτει «τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι».

Καταδίκη από ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της “24 Media” και η εφημερίδα “Έθνος”.

Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».

— «Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων κατά των γραφείων της εφημερίδας Έθνος και των ιστοσελίδων του ομίλου 24media» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει πως δεν μπορεί να εκφοβίσει την λειτουργία του Τύπου και σημειώνει πως οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να εντοπίσουν τους δράστες.

— Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την «τραμπούκικη», όπως τη χαρακτηρίζουν, επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» και «24 media».

Η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου τονίζει πως «μέθοδοι τρομοκράτησης των δημοσιογράφων είναι απαράδεκτες και προφανώς οι αυτουργοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν».

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA ΕΔΩ

22/10/2017 20:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: