Χωρίς Τσάβες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός




Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι (28/10,19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαϊδής». Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Μαρίνος Ουζουνίδης, άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο  Αλτμαν και τους ανέτοιμους Τσάβες, Λουτσιάνο και Τζανδάρη. 

Αναλυτικά οι 20 της αποστολής: Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Πίσπας.

Με μοναδικό στόχο να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα (27.10) στο Κορωπί αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει τεράστια σημασία για τους φιλάθλους, αλλά και για το γόητρο της ομάδας, γι αυτό και περίπου 50 φίλαθλοι των «πρασίνων» βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και προσπάθησαν να τους ανεβάσουν ψυχολογικά.
Οι οργανωμένοι πριν ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση, όπου θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί κι ο Τσάβες, μίλησαν με τους παίκτες για περίπου 15? και τους ζήτησαν τη νίκη στο ντέρμπι.

Δημήτρης Σπυρίδωνας, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: