Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ στη Mostra της Βενετίας




 

Εντυπωσιακή εμφάνιση στο 74ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας έκαναν το βράδυ της Τετάρτης ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ.

Καλεσμένοι της Mostra, οι Κλούνεϊ ταξίδεψαν στη Βενετία για να εγκαινιάσουν το φεστιβάλ. Έφτασαν με ταξί θαλάσσης και στη συνέχεια διέσχισαν οδικώς την πόλη όπου παντρεύτηκαν το 2014.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν γαλλικά και ιταλικά περιοδικά δείχνουν μια απαστράπτουσα Αμάλ, με κοκτέιλ φόρεμα μαύρο με μικρά λευκά πουά, κατακόκκινα χείλη και τα μαλλιά να ανεμίζουν.

«Η 39χρονη μητέρα της ‘Ελα και του Αλεξάντερ, των διδύμων που γεννήθηκαν τον Ιούνιο, έχει αποκτήσει την τέλεια σιλουέτα της», γράφει το Paris Match. Ο Κλούνεϊ δείχνει λίγο κουρασμένος αλλά πανευτυχής που βρίσκεται στη Βενετία για μερικές ημέρες ανανέωσης και ηρεμίας. Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο Cipriani, οι Κλούνεϊ έκαναν βόλτα στα κανάλια.Τον Ιούλιο, το ζευγάρι εθεάθη να κάνει έναν πρώτο περίπατο μετά τη γέννηση των παιδιών τους στις όχθες της λίμνης Κόμο.

Όσον αφορά το επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ, ο Κλούνεϊ θα παρουσιάσει την τελευταία του ταινία “Suburbicon” σε αβάν-πρεμιέρ αύριο, 2 Σεπτεμβρίου. «Αυτή η πρώτη επιστροφή θα είναι συνεπώς μια μεγάλη στιγμή για τον Κλούνεϊ και ένα βαρόμετρο για τη σκηνοθετική δουλειά του», σημειώνει το περιοδικό Gala. Η μεγάλου μήκουςταινία, ένας συνδυασμός κωμωδίας και αστυνομικής έρευνας, είναι η έκτη σκηνοθετική δουλειά του Κλούνεϊ, ο οποίος αυτή τη φορά δεν μετέχει στο casting. Τoν πρώτο ρόλο τον έδωσε στον επί μακρόν φίλο του Ματ Ντέιμον ενώ συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της έβδομης τέχνης, όπως η Τζούλιαν Μουρ και ο ‘Οσκαρ ‘Αιζακ.

Στη Mostra αναμένεται παρέλαση αστέρων, ανάμεσά τους οι ‘Ιθαν Χοκ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζένιφερ Λόρενς, Πενέλοπε Κρουζ, Μισέλ Πφάιφερ, ‘Ελεν Μίρεν και Φράνσις Μακ Ντόρμαντ.

Πηγή: Paris Match, Gala

ΑΓ , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: