Η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Επικρατείας & Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος (Α) και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης (Δ) παρακολουθούν την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο εργοστάσιο της βιομηχανίας «Παπαστράτος ΑΒΕΣ» στον Ασπρόπυργο Αττικής , Τρίτη 29 Αυγούστου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Τζανακόπουλος στον Μητσοτάκη και τα άρθρα για τον Κώστα Σημίτη: Για σένα μιλά ο μύθος…

Ο κ. Μητσοτάκης «έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του, κ. Κώστα Σημίτη», σχολιάζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας στο σχόλιο του πρόεδρου της ΝΔ για το άρθρο του πρωθυπουργού.

Ειδικότερα, σε δήλωση του ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρει: «De te fabula narratur έγραφε ο Μαρξ στον πρόλογο του Κεφαλαίου. Για σένα μιλάει ο μύθος. Θα έπρεπε λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης να γνωρίζει πως η μάχη των ιδεών, όπως και η μάχη για την ερμηνεία της ιστορίας, αφορά πρωτίστως το παρόν και το μέλλον και όχι το παρελθόν».

«Τον διαβεβαιώνουμε επίσης», συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «πως ο πρωθυπουργός, ό,τι είχε να πει για τον εκλιπόντα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το είπε με τον προσήκοντα σεβασμό στο πολιτικό του μνημόσυνο στη Βουλή των Ελλήνων». «Εξάλλου την υπεράσπιση και δικαίωση της πολιτικής του σήμερα την έχουν αναλάβει τα στελέχη και οι μνηστήρες της Κεντροαριστεράς», σχολιάζει.

Ο κ. Τζανακόπουλος καταλήγει με ένα σκωπτικό σχόλιο, σημειώνοντας: «Όσο για τον ίδιο, δε χρειάζεται να διαμαρτύρεται. Έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του, κ. Κώστα Σημίτη».

Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί αύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ενόψει της παρουσίας του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς, την ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας, καθώς και με τα Σωματεία των εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί αύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ενόψει της παρουσίας του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς, την ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας, καθώς και με τα Σωματεία των εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

ΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ

1 Comment on "Τζανακόπουλος στον Μητσοτάκη και τα άρθρα για τον Κώστα Σημίτη: Για σένα μιλά ο μύθος…"

  1. Apollodoros Apollodorou | September 5, 2017 at 7:33 AM | Reply

    γιατί όλοι τους γέρνουν??? είναι στραβός ο γυαλός η στραβά αρμενίζουν???? το ότι είναι στραβοί αυτοί το βλέπομε πάντως!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*