“Το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα” απαντά η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σε σχετικό δημοσίευμα του Spiegel




Σε δήλωση της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, απαντά σε φιλοσκοπιανό δημοσίευμα του γερμανικού Spiegel τα εξής:

«Το πρόσφατο δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του υποτίθεται αξιόπιστου γερμανικού «Spiegel» που φιλοξενεί δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Νικ. Ντιμιτρόφ, είναι απόλυτα ανακριβές, απροκάλυπτα μεροληπτικό και απροσχημάτιστα κακόβουλο σε βάρος της Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα φιλοσκοπιανό παραλήρημα σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να χαρακτηριστεί ευθέως ανθελληνικό. Ο συντάκτης του δεν έκανε τίποτα άλλο από το να υιοθετήσει απόλυτα και χωρίς την παραμικρή επίφαση αντικειμενικότητας τις ανιστόρητες απόψεις του Σκοπιανού Υπουργού Εξωτερικών και της ηγεσίας της γείτονος.

Απαντούμε λοιπόν. Το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα. Οι όποιες προσπάθειες για οικειοποίηση του ονόματος από την ηγεσία των Σκοπίων προκειμένου να εξυπηρετήσει κάθε λογής σκοπιμότητες, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να είναι αποδεκτές, ούτε καν ανεκτές.

Και το «Spiegel» οφείλει να πάψει να παίζει προπαγανδιστικά παιχνίδια υπέρ των Σκοπίων και σε βάρος της Ελλάδας. Με άλλα λόγια, οφείλει να επανορθώσει».

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

08/09/2017 19:13
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: