Το πρωτοσέλιδο του (νέου) Έθνους

Το “Εθνος” επιστρέφει σήμερα: Μέσω της Dimera του Ιβάν Σαββίδη και με τη σφραγίδα της 24MEDIA του Μάρη

Το Έθνος κυκλοφορεί ξανά σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ως έκδοση  Σαββατοκύριακου με 80 σελίδες. Ο ιστορικός τίτλος επιστρέφει με καθημερινή έκδοση (Δευτέρα-Σάββατο), νέο λογότυπο, ανανεωμένο σχεδιασμό και πλούσιο περιεχόμενο.

Τη Γενική Διεύθυνση θα έχει ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου, Διευθυντής του Έθνους αναλαμβάνει ο Μάνος Χωριανόπουλος, ιδρυτικό στέλεχος του News 24/7, με Διευθυντές Σύνταξης τους Βαγγέλη Δεληπέτρο και Κώστα Σαρρηκώστα, καθώς και τον Μπάμπη Παπαδάκη στο ρόλο του Συμβούλου Έκδοσης.

Την Εμπορική Διεύθυνση θα έχει ο Τάσος Αργυρός, Commercial Director της 24MEDIA, τη Διεύθυνση Παραγωγής ο Αλέξης Βαλούρδος, ενώ Σύμβουλος Περιεχομένου στο σύνολο της έκδοσης του ιστορικού τίτλου αναλαμβάνει ο Director of Content της 24MEDIA Μάνος Μίχαλος.

Η έκδοση του Σαββατοκύριακου με την οποία ξεκινάει η επανέκδοση του Έθνους θα έχει  80 σελίδες, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες το φύλλο θα έχει 48 σελίδες.

Το πρωτοσέλιδο του (νέου) Έθνους

Το πρωτοσέλιδο του (νέου) Έθνους

 

 

Be the first to comment on "Το “Εθνος” επιστρέφει σήμερα: Μέσω της Dimera του Ιβάν Σαββίδη και με τη σφραγίδα της 24MEDIA του Μάρη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*