Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός: Κέρισε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης




Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 4η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι, χωρίς να εντυπωσιάσουν και πήραν τη νίκη με γκολ του Άλτμαν στο 32′.
Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά τα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήθελαν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Η «ελαφρά ταξιαρχία», που είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό σε φιλικό παιχνίδι το καλοκαίρι, παρουσιάστηκε για μία ακόμη φορά αξιόμαχη.

Οι «πράσινοι», όμως, ήταν προσεκτικοί στα μετόπισθεν και δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίας για να διευρύνουν το σκορ. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης ήρθε στο 32′. Ο Χιλιεμαρκ εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Αλτμαν με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η σημαντικότερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 47′ όταν ο Βλαχοδήμος νίκησε σε τετ α τετ τον Μπάμπιαρζ.

Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 51′ με τον Λουτσιάνο, το σουτ του οποίου κατέληξε λίγο έξω. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι κι ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Κάρτες: Κουτρούμπής ? Κοντοές, Καστιγιέχος,  Ελμπάζ

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής (73′ Σιλά ), Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Χουλτ, Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης, Λουντ, Άλτμαν, Μουνιέ (4′? Λουτσιάνο), Μόλινς (65′ Τσάβες)

Απόλλων Σμύρνης (Ακης Μάντζιος): Tσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Σιατραβάνης (Μαατσεν), Αλμπάνης (77′ Ελμπάζ ), Καστιγιέχος, Μπιτζιμιν, Βαλλιάνος (73′ Μενδρινός )
Νίκος Λάκατας , ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: