Ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. ΑΠΕ - ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές

Θέμα με παραίτηση Κουρουμπλή: Οι παραιτήσεις πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού, λέει ο εκπρόσωπος

“Ο κ. Κουρουμπλής είπε το αυτονόητο, ότι η παραίτηση κάθε υπουργού είναι πάντοτε στη διάθεση του πρωθυπουργού. Ο πρωθυπουργός θα κρίνει”. Αυτό δήλωσε, σχετικά με την περί παραίτησης δήλωση Κουρουμπλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

“Ενημερώνεται διαρκώς και θα ενημερωθεί και στο τέλος της διαδικασίας, για τον απολογισμό, και, νομίζω, ότι η κρίση του θα γίνει με τους όρους και τα κριτήρια που επιλέγονται για κάθε υπουργό”, συνέχισε ο υπουργός Επικρατείας, σε ερώτηση του «Real fm» για τη δήλωση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας ότι θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού, για το θέμα της θαλάσσιας ρύπανσης στον Σαρωνικό.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε επισημάνει πως «ήταν άμεση η κινητοποίηση του Λιμενικού και του υπουργείου Ναυτιλίας, το σχέδιο έκτακτης ανάγκης μπήκε σε εφαρμογή 16 λεπτά μετά το συμβάν και κινητοποιήθηκαν όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις» για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

14/09/2017 12:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Θέμα με παραίτηση Κουρουμπλή: Οι παραιτήσεις πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού, λέει ο εκπρόσωπος"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*