Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι»




 

Την ψυχολογική πίεση στους Ρώσους μετέθεσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, χρίζοντας την ομάδα του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς φαβορί, στην προημιτελική «μάχη» με την Ελλάδα την ερχόμενη, Τετάρτη (13/9, 18:45), στο Σινάν Ερντέμ. «Αυτοί είναι το φαβορί. Με όποια ομάδα και να παίξω, οι αντίπαλοι μας θα είναι το φαβορί,» δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. 

Όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει, γιατί θεωρεί ότι η εθνική δεν είναι φαβορί, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού απάντησε: «Είμαστε πλέον ομάδα, αλλά δεν είμαστε το φαβορί. Όποτε λέμε ότι είμαστε το φαβορί, τα πράγματα δεν πάνε καλά».

Ο Αλεξέι Σβεντ σημείωσε 27 πόντους και μοίρασε 12 ασίστ κόντρα στην Κροατία με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να τονίζει όσον αφορά στο μαρκάρισμά του: «Θα πρέπει να τον κουράσουμε όσο μπορούμε».

Ο 25χρονος φόργουορντ είπε για το νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των «16» Κροατία-Ρωσία: «Είδα τον αγώνα και μου φάνηκε πολύ δυνατή η Ρωσία. Έπαιξε πολύ καλά».

Η υπόσχεση του Θανάση Αντετοκούνμπο στους Έλληνες φιλάθλους; «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Νιώθουμε σίγουρα πιο απελευθερωμένοι! Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Aσπασία Βελονάκη, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: