Τα κόμματα γνωρίζουν το περιεχόμενο των εγγράφων: Μπορεί να τους δοθούν, λέει ο εκπρόσωπος




Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης να δώσει στα πολιτικά κόμματα, μέσα στο πλαίσιο συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου, αντίγραφο των εγγράφων που κοινοποίησε με επιστολές του σε αριθμό ατόμων.

Σε δήλωση του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε, απαντώντας σε ερώτηση, πως “τα κόμματα γνωρίζουν απόλυτα το περιεχόμενο των όποιων εγγράφων κοινοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και ως εκ τούτου δεν προκύπτει κανένα ζήτημα σε σχέση με την ενημέρωση τους για τα διαμειφθέντα στο Κραν Μοντάνα”.

Διερωτήθηκε ακόμη “πώς είναι δυνατόν κάποιοι να ασκούν καθημερινά κριτική στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τους χειρισμούς του στο Κυπριακό, και την ίδια στιγμή να ισχυρίζονται ότι δεν είναι πλήρως ενήμεροι για το τι έγινε στην Ελβετία”.

Δεν αποκλείω, πρόσθεσε, το ενδεχόμενο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μέσα στο πλαίσιο συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου, να δώσει αντίγραφο των υπ’ αναφορά εγγράφων στα πολιτικά κόμματα.

Σχολιάζοντας τον ισχυρισμό κομμάτων ότι προκύπτουν αδικήματα από την ενέργεια του Προέδρου Αναστασιάδη, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πρόσθεσε πως οι σχετικές επικλήσεις έχουν στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, ενώ παράπεμψε και στην σχετική με το θέμα σημερινή ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – Μαρία Κονιώτου – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 01/09/2017 11:32

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: