Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης (Κ) επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 82ης Δ.Ε.Θ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Πόλος υψηλής τεχνολογίας πρέπει να καταστεί η Θεσσαλονίκη, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ

Η Βόρεια Ελλάδα πρέπει να καταστεί κέντρο εξαγωγικών δραστηριοτήτων και πόλος υψηλής τεχνολογίας ανέφερε μεταξύ των άλλων κατά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τις δράσεις της Περιφέρειας.

Την ανάγκη να γίνει η Βόρεια Ελλάδα ένα κέντρο εξαγωγικών δραστηριοτήτων και πόλος υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας με παράλληλη ανάπτυξη του τουρισμού και άλλων τομέων της οικονομίας επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στη σύντομη συζήτηση που είχε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζτιζικώστα και τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Τάσο Τζήκα.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί οι στόχοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι στόχοι και της Νέας Δημοκρατίας και συνεχάρη τον κ. Τζήκα για τη διοργάνωση της ΔΕΘ λέγοντας ότι η ΔΕΘ ξαναβρήκε τη θέση της και τον προσανατολισμό της στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων.

Ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι η Περιφέρεια έχει συγκροτημένο σχέδιο και η είναι η πρώτη πανελλαδικά στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης έφθασε στην 82η ΔΕΘ στις 11 το πρωί στην είσοδο της ΧΑΝΘ και αυτή την ώρα επισκέπτεται περίπτερα.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

16/09/2017 11:31
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νίκος Ρούμπος
Θεσσαλονίκη

Be the first to comment on "Πόλος υψηλής τεχνολογίας πρέπει να καταστεί η Θεσσαλονίκη, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*